Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Superhot Team ανακοίνωσε πλατφόρμα χρηματοδότησης indie studios

*
Η Superhot Team, η ομάδα πίσω από το Superhot, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας πλατφόρμας χρηματοδότησης και ενίσχυσης indie studios. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε ομάδες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και δεν θέλουν ή δεν χρειάζονται κάποιον εκδότη για να φτάσει το παιχνίδι τους στους gamers. Η ονομασία της θα είναι Superhot Presents και θα προσφέρει εκτός από όλα τα άλλα και συμβουλές από πιο έμπειρα στελέχη. Στόχος της Superhot Team είναι να «πέσουν χρήματα στην αγορά και να βοηθηθούν ακόμη περισσότεροι ανεξάρτητοι developers στη δημιουργία καλώς games».

Βασικό παράδειγμα για όλες τις ομάδες που θα εμπλακούν θα είναι το ίδιο το Superhot που ξεκίνησε το 2014 με μια επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter και κατάφερε να γίνει επιτυχία. Τα πρώτα δύο παιχνίδια του Superhot Presents θα είναι τα Knuckle Sandwich (ένα GBA-style RPG) και Frog Detective 2: The Case of the Invisible Wizard (το sequel του The Haunted Island, a Frog Detective Game).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*