Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η THQ Nordic δεν σκοπεύει να δημιουργήσει remake για το TimeSplitters 2

*
Άσχημα τα νέα για τους fans της σειράς TimeSplitters, καθώς σύμφωνα με την THQ Nordic η εταιρεία δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει κάποιο remake για το TimeSplitters 2. Οι fans της σειράς αρχίσαν να έχουν ελπίδες, όταν οι παίκτες του Spellforce 3 εντόπισαν ένα σημαντικό Easter egg.

Στο πρόσφατο expansion του Spellforce 3, με τίτλο Fallen God ένας από τους vendors του παιχνιδιού έχει στην κατοχή του μια retail έκδοση του TimeSplitters 2 remake. Σχετικά με το Easter egg μίλησε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στο Eurogamer, αναφέροντας πως όλο αυτό είναι μονάχα ένα inside joke μεταξύ των υπαλλήλων. Σε παρόμοια κατάσταση υπήρξε και η φημολογία για την ακύρωση του BioMutant, κάτι που εν τέλη δεν ισχύει, με την εταιρεία να συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*