Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η THQ Nordic θα ανακοινώσει τρεις νέους τίτλους τις επόμενες τρεις ημέρες

*
H THQ Nordic θα δώσει το "παρών" στην Ε3 και για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, ανακοίνωσε οτι τις επόμενες τρεις μέρες θα ανακοινώσει τρεις από τους 48 τίτλους που πρόκειται να κυκλοφορήσει μελλοντικά.

Η σειρα ανακοινώσεων έχει ονομαστεί THQ Nordic 3 on 3 και η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 17:00. Η δεύτερη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Ιουνίου ώρα 21:00 και ο κύκλος θα κλείσει στις 7 Ιουνίου με την τελευταία ανακοίνωση που θα γίνει επίσης στις 21:00 μμ.


Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ως προς το τι θα ανακοινώσει ο publisher, αλλά δεν αποκλείεται ένα από τα παιχνίδια να είναι το νέο Darksiders. Επίσης υπάρχουν πιθανότητες για νέο Red Faction και νέο Destroy All Humans. Όπως πάντα, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*