Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two δίνει τέλος σε διάσημη σελίδα για cheats του Grand Theft Auto Online

*
Το LunaCheats, μια από τις διασημότερες ιστοσελίδες παροχής cheats για το Grand Theft Auto Online σταματάει οριστικά την λειτουργία της μετά από αίτημα της Take-Two. Η ομάδα πίσω από το LunaCheats έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της μια ανακοίνωση που αναφέρει πως μετά από επικοινωνία – νομικής φύσης – με την Take-Two σταματάνε και επίσημα την παροχή και υποστήριξη για cheats στο παιχνίδι της Rockstar Games. Ως καλή ένδειξη σεβασμού προς την Take-Two, τα επιπλέον έσοδα που έχει λάβει το LunaCheats πριν την ανακοίνωση της διακοπής θα δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση με την συνεργασία της Take-Two.

Το Grand Theft Auto είναι ένα από τα παιχνίδια που είδαν αύξηση σε cheaters στο PC, ιδιαίτερα μετά την δωρεάν προσφορά του στο Epic Games Store. Αντίστοιχα περιστατικά βιώνει και το Warzone, ενώ δικαστικά έχουν κινηθεί για τους ίδιους λόγους Riot Games και Bungie σε ιστοσελίδα παροχής cheats.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύω ότι έτσι θα γίνει πιο δίκαιο το το Grand Theft Auto Online, χωρίς να έχω καμία γνώση από multiplayer games.

*