Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Team Asobi γίνεται μέλος των PlayStation Studios και αλλάζει λογότυπο

*
Η Team Asobi, η ταλαντούχα ομάδα που μας χάρισε το Astro’s Playroom στο λανσάρισμα του PS5, είναι πλέον και επίσημα μέλος των PlayStation Studios. Για να γιορτάσει το γεγονός, ο developer αποκάλυψε το νέο του λογότυπο (που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία), ενώ ο επικεφαλής της ομάδας, Nicolas Doucet, έκανε και μια σχετική δήλωση στο PlayStation Blog. Η ομάδα αναμένεται να μεγαλώσει το επόμενο χρονικό διάστημα, δουλεύοντας ήδη πάνω στα επόμενα projects που της έχει αναθέσει η Sony. «Στόχος μας θα παραμείνει να προσφέρουμε μαγεία, καινοτομία και να προκαλούμε το χαμόγελο στα χείλη σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Doucet, ενώ ανακοίνωσε και τα επίσημα κανάλια της Team Asobi σε Twitter και Instagram. Μπορείτε να δείτε όλη τη δήλωσή του εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*