Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tencent απόκτησε τα δικαιώματα της ιστοσελίδας του System Shock 3

*
Τα προβλήματα για το System Shock 3 δεν είναι λίγα, όμως τα νέα που έρχονται χαρακτηρίζονται ως θετικά. Πιο συγκεκριμένα η ιδιοκτησία της ιστοσελίδας του System Shock 3 πέρασε στην Tencent Holdings, κάτι που δεν αποκλείεται να σημαίνει πως πιθανό να βρέθηκε πηγή χρηματοδότησης για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η developer Otherside Entertainment μεταβίβασε την κυριότητα των SystemShock3.com και SystemShock4.com στην κινεζική εταιρεία την περασμένη εβδομάδα.


Προηγουμένως αυτά εμφανίζονταν ως ιδιοκτησία του director της Otherside Entertainment, Paul Neurath. Για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το μεγεθος της Tencent, πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη ασιατική εταιρεία, η αξία της αγγίζει τα $490 δισ. και έχει επενδύσει σε πάνω από 800 εταιρείες, περιλαμβανομένων των Epic Games, Activision Blizzard και Ubisoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*