Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tencent προσεγγίζει για εξαγορά την Funcom

*
Η Tencent, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο του online gaming επεκτείνεται ακόμη περισσότερο, αφού προσέγγισε την Funcom για να την εξαγοράσει. Η Funcom είναι η εταιρεία πίσω από τίτλους όπως τα Conan Exiles, Dune και 28 ακόμη IPs και μόλις ολοκληρωθεί το deal, η εταιρεία θα μπορέσει να εστιάσει περισσότερο (και με μεγαλύτερο budget) στα projects της για τη νέα γενιά. Το διοικητικό συμβούλιο της Funcom είναι σύμφωνο με την εξαγορά, καθώς θεωρεί πως είναι θετικό για το μέλλον του studio. Από εκεί και πέρα, η Tencent αυτή τη στιγμή είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο τζίρου, αφού κατέγραψε στο τελευταίο της τρίμηνο πάνω από 4.1 δισεκατομμύρια δολάρια από το online gaming μόνο. Σε ότι αφορά την Funcom δε, έχει ήδη το 29% των μετοχών της, τις οποίες αγόρασε τον Σεπτέμβριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*