Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tesla κόβει το gaming την ώρα της οδήγησης μετά την έρευνα που άρχισαν οι ομοσπονδιακές αρχές

*
Όπως καταγράφει το CNN, η Tesla σταματάει την δυνατότητα για gaming την ώρα που το αμάξι κινείται μετά και την έρευνα που έχουν αρχίσει οι ομοσπονδιακές αρχές για το ζήτημα. Για όσους δεν γνωρίζουν, με το “Passenger Play”, οι επιβάτες των Tesla μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την οθόνη αφής και να παίξουν και videogames. Το χαρακτηριστικό ήταν προγραμματισμένο μόνο για τους επιβάτες και όχι για τον οδηγό, ωστόσο με τις λειτουργίες αυτόματης πλοήγησης, δεν ήταν λίγοι οδηγοί που απολάμβαναν και ένα παιχνίδι την ώρα που κινούνταν με το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Όπως ήταν λογικό, οι ομοσπονδιακές αρχές θεώρησαν πως κάτι τέτοιο δεν είναι φυσιολογικό και διέταξαν περαιτέρω έρευνα εδώ και μέρες. Η Tesla αναγκάστηκε να σταματήσει να προσφέρει τη λειτουργία αυτή και μένει να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*