Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Three Fields Entertainment ανακοίνωσε δυο νέους racing τίτλους

*
Στο τιμόνι της Three Fields Entertainment, βρίσκονται οι Fiona Sperry και Alex Ward, ιδρυτές της Criterion Games και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε δύο νέα παιχνίδια. Πρόκειται για τα Danger Zone 2, το sequel του Danger Zone που κυκλοφόρησε το 2017 και το Dangerous Driving. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Το Danger Zone 2 θα είναι διαθέσιμο από τον Ιουλιο και μεταφέρει τη δράση στους δημόσιους δρόμους των H.Π.Α. της Μ. Βρετανίας και της Ισπανίας. Τα λάστιχα θα λιώσουν κυριολεκτικά στην άσφαλτο, σε 26 single-player επίπεδα, διασκορπισμένα σε 17 τοποθεσίες. Το Dangerous Driving, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το χειμώνα και μπορεί να θεωρηθεί ως πνευματικός διάδοχος του Burnout, με την καταστροφή να παραμονεύει πίσω από κάθε στροφή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*