Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft Singapore υπό έρευνα λόγω αναφορών κακοποιητικών συμπεριφορών στο εργασιακό περιβάλλον

*
Πολλές αναφορές για κακοποιητική συμπεριφορά στο εργασιακό περιβάλλον της Ubisoft Singapore οδήγησαν στην έρευνα της εταιρείας. Η έρευνα της Tripartite Alliance for Fair and Progressive Employment Practice (εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού) διεξήχθη για να διαπιστωθεί αν η κατηγορούμενη εταιρεία – η Ubisoft Singapore επιμελείται του θέματος ώστε να αποκατασταθεί η τάξη μεταξύ των εργαζομένων της.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας της TAFEP λοιπόν η Ubisoft Singapore έχει ένα καλά συγκροτημένο σύστημα αντιμετώπισης αναφορών παρενόχλησης και κακοποίησης εργαζομένων και πως τόσο οι νεότερες, όσο και οι παλαιότερες αναφορές αντιμετωπίστηκαν ορθώς. Παρόλα αυτά δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες ή λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς αντιμετωπίστηκαν οι εν λόγω αναφορές. Σημειώθηκε πάντως το γεγονός ότι η εταιρεία κατανέμει τους υψηλότερους μισθούς στα άτομα με τις καλύτερες επιδόσεις, το εύρος της εμπειρίας τους και το πόσο καιρό εργάζονται στην εταιρεία και όχι βάσει φύλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*