Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft teasάρει ανακοίνωση για το Ghost Recon Wildlands 2

*
Η Ubisoft έχει ξεκινήσει το teasing a για μια ανακοίνωση σχετική με τη σειρά Ghost Recon, μέσω της αποκάλυψης της “Skellcon”, μιας φανταστικής εκδήλωσης που έχει να κάνει με τη Skell Technology, εταιρεία που συνδέεται με το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Skell Technology διαφημίζεται η Skellcon, με ημερομηνία πραγματοποίησης την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 21:30μμ. Κανείς δεν γνωρίζει το παραμικρό για το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης και πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν οτι η γαλλική εταιρεία μας προετοιμάζει για το Ghost Recon Wildlands 2. Η φανταστική εταιρεία Skell είναι γνωστή για τα προϊόντα τεχνολογίας που προορίζονται για στρατιωτική και ιδιωτική χρήση, κυρίως drones και προϊόντα για καμουφλάζ. Το μόνο βέβαιο για τη σειρά είναι η κυκλοφορία ενός νέου DLC για τον original τίτλο όπου θα πρωταγωνιστεί ο Jon Bernthal, γνωστός από το ρόλο του στη σειρά Punisher. Στο DLC ο Bernthal υποδύεται τον Cole Walker που αναλαμβάνει την αποστολή Operation Oracle και πρέπει να σώσει έναν μηχανικό της Skell Tech που έχει απαχθεί από τη Unidad. Το δωρεάν update είναι ήδη διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*