Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Rebellion

*
Σίγουρα δεν το περιμένατε, όμως να που η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Rebellion, ένα νέο strategy RPG για iOS και Android. Η ανάπτυξή του έχει ανατεθεί στη Behaviour Interactive και το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για τις 21 Νοεμβρίου 2018. Οι παίκτες θα αναλάβουν τους ρόλους διαφορετικών πρωταγωνιστών από τα παιχνίδια της σειράς, που για πρώτη φορά συναντιούνται σε έναν τίτλο. Σκοπός είναι η δημιουργία, διαχείριση και έλεγχος ενός Brotherhood με την πρόσληψη διάσημων Assassins που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τους Templars. Επιπλέον, δώρα αναμενουν όσους κάνουν pre-register και κατεβάσουν το παιχνίδι μέσα στις πρώτες 10 ημέρες από την κυκλοφορία του. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το Assassin’s Creed Rebellion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*