Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Division 2: Warlords of New York expansion

*
Η Ubisoft θέλει να ανανεώσει το Division 2 και έτσι ανακοίνωσε ένα νέο expansion που φέρνει την Νέα Υόρκη ξανά στο παιχνίδι. Κυρίες και κύριοι, το Division 2: Warlords of New York. Το παιχνίδι φέρνει τους Agents να ψάχνουν τον Aaron Keener, τον πρώτο Division Agent που άλλαξε πλευρά και για να φτάσουν σε αυτόν θα χρειαστεί να περάσουν πρώτα από τους 4 Rogue Agents του, με κάθε έναν να έχει τη δική του ιστορία. Η δράση λαμβάνει χώρα στο Νότιο Μανχάταν, 8 μήνες μετά το ξέσπασμα του ιού και μερικές εβδομάδες μετά την καταιγίδα που κατέστρεψε την πρώην αυτή Dark Zone.



Σε ό,τι αφορά το gameplay, υπάρχουν αλλαγές που έρχονται από το feedback της κοινότητας και εστιάζουν στο build diversity, gear streamlining και loot. Οι χαρακτήρες μπορούν να φτάσουν μέχρι το level 40, ξεκλειδώνοντας 4 νέα skills. Το Warlords of New York θα εισάγει και τις Seasons, περιόδους που θα διεξάγονται ειδικά events με activities, όπως Leagues. H Season 1 θα ξεκινήσει μία εβδομάδα μετά το λανσάρισμα του expansion και θα διαρκέσει μερικούς μήνες.



Όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν το expansion θα πρέπει να έχουν φτάσει στο Level 30 και στο World Tier 5, ωστόσο θα μπορούν να ανέβουν αυτόματα με ένα level 30 boost. Οι 4 υπαρχηγοί του θα είναι προσβάσιμοι με οποιαδήποτε σειρά, ενώ στη δράση επιστρέφουν και αρκετοί γνωστοί ήρωες, όπως οι Faye Lau, Roy Benitez και Paul Rhodes. Το expansion θα περιλαμβάνει 5 βασικές αποστολές, 8 interlinked side-missions και αρκετά random events με τους Rikers και Cleaners.



Το Division 2: Warlords of New York θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα ακολουθήσει έκδοση για το Google Stadia (μαζί με το Division 2) στα τέλη του ίδιου μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Massive Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*