Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Ubisoft Connect

*
Ανακοινώθηκε από την Ubisoft το Ubisoft Connect, το οποίο θα συνδυάζει δύο υπάρχουσες υπηρεσίες, το Uplay και το Ubisoft Club. Η νέα αυτή υπηρεσία της εταιρίας, θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα παιχνίδια της Ubisoft ανεξαρτήτως πλατφόρμας, με την αρχή να γίνεται στο Watch Dogs: Legion. Μέσω το προγράμματος αφοσίωσης που περιλαμβάνει, οι παίκτες θα λαμβάνουν ειδικές ανταμοιβές.
Ακόμα, θα υπάρχουν και challenges που θα δημιουργούνται από την κοινότητα του εκάστοτε παιχνιδιού, για ακόμα περισσότερες ανταμοιβές. Αυτές θα περιλαμβάνουν όπλα, skins αλλά και XP buffs.

Σύμφωνα με την Ubisoft, το αντίστοιχο πρόγραμμα επιβραβεύσεων που υπάρχει αυτήν την στιγμή στο Rainbow Six: Siege, είναι πολύ πετυχημένο, για αυτό και θα το φέρουν και στα single-player παιχνίδια τους. Επίσης, οι developers θα μπορούν να προσθέτουν καινούργια challenges, ώστε τα παιχνίδια να έχουν συνέχεια νέο περιεχόμενο. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, είναι το “Smart Intel”, όπου θα βοηθάει τον παίκτη με video και tips ανάλογα με την πρόοδό του στο παιχνίδι.


Με την κυκλοφορία του Ubisoft Connect, οι παίκτες θα λάβουν δωρεάν πάνω από 1000 legacy Ubisoft Club rewards. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 29 Οκτωβρίου, σε PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Playstation 4, Playstation 5 και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*