Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft αποκάλυψε το Tom Clancy’s XDefiant (video)

Όπως είχε υποσχεθεί, η Ubisoft αποκάλυψε ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Tom Clancy. Πρόκειται για το Tom Clancy’s XDefiant ένα free-to-play, fast-paced arena shooter που συνδυάζει καταιγιστικό gunplay με loadouts προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις κάθε παίκτη και εξειδικευμένες φατρίες, ομάδες εκπαιδευμένων μαχητών που ονομάζονται Defiants και αγωνίζονται για την κυριαρχία. Είναι οι Wolves, Outcasts, Cleaners και Echelon.

Θα υπάρχει μία ποικιλία από six-versus-six arena και linear game modes, όπως τα Domination και Escort. Σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα από χάρτες, ποτέ δυο συνεχόμενα matches δεν θα είναι τα ίδια.


Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στη λίστα των υποψηφίων για την κλειστή beta που θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου 2021.

To Tom Clancy’s XDefiant θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

Ακολουθεί το video μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση του τίτλου όπως επίσης μία συνέντεξη με μέλη της ομάδας ανάπτυξης.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*