Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft αρνείται πως θα εγκαταλείψει την ανάπτυξη AAA τίτλων για χάρη του free-to-play

*
Η Ubisoft δήλωσε πως θα συνεχίσει να κυκλοφορεί AAA τίτλους ενώ επενδύει και στην αγορά των free-to-play games. Στο πλαίσιο της νεότερης συζήτησης με επενδυτές της γαλλικής εταιρείας ο Frederick Duguet, financial boss της, ανέφερε ότι ίσως σταματήσει η κυκλοφορία τριών ή τεσσάρων σημαντικών παιχνιδιών σε ετήσια βάση, υπονοώντας ότι η εταιρεία αρχίζει να αναζητά έσοδα και από άλλους τομείς.

Η Sean Lama της Ubisoft σχολίασε στο Twitter πως τα λεγόμενα του Duguet δε σημαίνουν την αντικατάσταση AAA τίτλων από κυκλοφορίες free-to-play. Συνέχισε λέγοντας πως η εταιρεία βλέπει το free-to-play ως έναν επιπλέον τρόπο να βιώσουν οι παίκτες μερικά από τα σημαντικά IPs της, αναφέροντας την αντίστοιχη περίπτωση του Call of Duty ως παράδειγμα.

Η μόνη σχετική ανακοίνωση τίτλου από τη Ubisoft αφορά στο Tom Clancy’s The Division: Heartland, τη standalone free-to-play έκδοση του επιτυχημένου online co-op shooter της. Το Heartland θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021 ή μέσα στους πρώτους μήνες του 2022 και θα συνοδεύεται από μια έκδοση του The Division για φορητές συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*