Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft δηλώνει πως θα συνεχίσει τις επενδύσεις στα NFTs, παρά τις πρώτες αντιδράσεις

*
Η Ubisoft δεν σκοπεύει να παρατήσει το project των NFTs για τα παιχνίδια και τις σειρές της, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις που αντιμετώπισε από το κοινό για το σύστημα Ubisoft Quartz. Μιλώντας στο Decrypt, ο Didier Genevois (τεχνικός διευθυντής για το blockchain της εταιρείας), σημείωσε πως «έχουμε πλέον αρκετό feedback από την ανακοίνωση του Ubisoft Quartz και μπορούμε να κατανοήσουμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς των παικτών. Αντιλαμβανόμαστε και τα συναισθήματα ενόψει μιας νέας τεχνολογίας και θα πρέπει να προσέξουμε κάθε βήμα από εδώ και πέρα. Αυτό που θα πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ποια είναι η πρόταση για την αξία των αντικειμένων NFTs, αλλά και η έννοια του decentralization. Θα παραμείνουμε πάντως πιστοί στις αξίες και το όραμά μας».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*