Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft επιβεβαίωσε την επερχόμενη ανακοίνωση για το Ghost Recon

*
Η Ubisoft επιβεβίωσε το πρόσφατο tease για μια ανακοίνωση σχετική με τη σειρά Ghost Recon. Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, όλα ξεκίνησαν μέσω της αποκάλυψης της “Skellcon”, μιας φανταστικής εκδήλωσης που έχει να κάνει με τη Skell Technology, εταιρεία που συνδέεται με το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Skell Technology διαφημίζεται η Skellcon, με ημερομηνία πραγματοποίησης την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 21:30μμ. Δείχνει οτι η γαλλική εταιρεία μας προετοιμάζει για το Ghost Recon Wildlands 2 και ο,τι ανακοινωθεί θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσα από το YouTube, το Twitch και την επίσημη ιστοσελίδα του Ghost Recon. Η φανταστική εταιρεία Skell είναι γνωστή για τα προϊόντα τεχνολογίας που προορίζονται για στρατιωτική και ιδιωτική χρήση, κυρίως drones και προϊόντα για καμουφλάζ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*