Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft θέλει να επαναφέρει ανανεωμένο το Splinter Cell

*
Οι φίλοι της σειράς Splinter Cell ζητούν με αγωνία εδώ και χρόνια την επιστροφή του Sam Fisher και η Ubisoft φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει το franchise. Ο CEO της γαλλικής εταιρείας, Yves Guillemot, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη, στην οποία και ρωτήθηκε για το μέλλον της σειράς. Εκεί σημείωσε πως η Ubisoft γνωρίζει τη δίψα του κοινού και πως θέλει να την επαναφέρει με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρεται ανανεωμένο και με νέες εμπειρίες για τους gamers.

«Δουλεύουμε πάνω στη σειρά για να επανέλθει σε κάποια φάση. Δεν μπορούμε να πούμε πότε, αλλά πρέπει να βρούμε ακριβώς αυτό το νέο τρόπο για να την επαναφέρουμε σωστά», σημείωσε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς είναι το Splinter Cell Blacklist που μετράει ήδη 6 χρόνια στην αγορά και ίσως η πρώτη επανεμφάνιση είναι μια έκδοση του τίτλου για το Oculus Rift, αν τουλάχιστον επιβεβαιωθούν οι φήμες των τελευταίων μηνών.


Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*