Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft κατηγορεί apps όπως Skype, MSI Afterburner και Discord για προβλήματα επιδόσεων στους τίτλους της

*
Η Ubisoft χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter για να δημοσιεύσει μια λίστα από apps που προκαλούν προβλήματα στις επιδόσεις των παιχνιδιών της για PC. Τίτλοι της όπως τα Assassin’s Creed Valhalla και Far Cry 6 παρουσιάζουν προβλήματα σε πολλούς gamers, κάτι για το οποίο η γαλλική εταιρεία κατηγορεί προγράμματα (third-party φυσικά) όπως τα Skype, MSI Afterburner και Discord. Στη συνέχεια προτείνει την απενεργοποίησή τους ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αν και, στις περισσότερες περιπτώσεις (και δυστυχώς όχι σε όλες) ο ίδιος ο developer είναι αυτός που φροντίζει να υπάρχει υποστήριξη των εν λόγω προγραμμάτων από τα παιχνίδια του.

Μέχρι στιγμής η Ubisoft δεν έχει σχολιάσει το αν και το πότε θα διορθώσει τα προβλήματα που εντοπίζονται στις επιδόσεις του Far Cry 6 σε PC. Για την ακρίβεια, η εταιρεία δεν έχει καν δώσει νεότερες λεπτομέρειες για το πρώτο post-launch update του τίτλου. Έως τότε, στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ποιο πρόγραμμα - σύμφωνα με τη Ubisoft - προκαλεί προβλήματα στο παιχνίδι.


Ubisoft blames third-party programs 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*