Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ορίζει την περίοδο κυκλοφορίας του Rainbow Six Quarantine

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε το Rainbow Six Quarantine κατά την περίοδο της E3 2019 και πλέον η γαλλική εταιρεία έδωσε μερικές παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πότε πρέπει να το περιμένουμε. Το νέο PvE co-op game της λοιπόν θα κάνει την εμφάνισή του το 2020 και μάλιστα κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου για το τρέχον οικονομικό έτος της Ubisoft. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να το περιμένουμε μέσα στο τρίμηνο που ξεκινάει από τον Ιανουάριο του 2020 και τελειώνει τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς.

Ο Ιανουάριος είναι από τους πιο «άδειους» μήνες από πλευράς κυκλοφοριών, το Φεβρουάριο αναμένεται το Gods & Monsters από τη γαλλική εταιρεία, οπότε η επιλογή του Μαρτίου είναι ίσως η επικρατέστερη. Μέχρι τα τέλη της χρονιάς πάντως, είναι ξεκάθαρο πως θα μάθουμε και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*