Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Unreal Engine 5 αποκαλύπτεται με εντυπωσιακό next-gen real-time demo στο PS5

*
Η Unreal Engine 5 παρουσιάστηκε μέσα από ένα next-gen real-time demo που «έτρεχε» στο PS5. Αυτή ήταν και η ανακοίνωση που είχε teaseάρει ο Geoff Keighley και ήταν το εξτραδάκι του Summer Game Fest. Η παρουσίαση διαρκεί 9 λεπτά και δείχνει τη λεπτομέρεια που μπορεί να προσφέρει η μηχανή στην κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony που έρχεται στα τέλη της χρονιάς. Οι Technical Director of Graphics Brian Karis και Special Projects Art Director Jerome Platteaux παρουσίασαν τις δυνατότητες, εστιάζοντας σε δύο νέες δυνατότητες, την Nanite virtualized micropolygon geometry (που δίνει στους artists τη δυνατότητα να δημιουργήσουν όσο περισσότερη πληροφορία στη γεωμετρία των αντικειμένων θέλουν) και το Lumen, μια fully dynamic λύση για το global illumination στα games που αντιδρά στις αλλαγές του φωτισμού. Στο demo μπορείτε να δείτε ακόμη next-gen χαρακτηριστικά που είναι ήδη διαθέσιμα στην Unreal Engine 4.25, όπως τα Niagara VFX improvements, Chaos physics, καθώς και βελτιώσεις σε καταστροφές, animation system και ήχο.



Η Unreal Engine 5 θα είναι διαθέσιμη σε preview μορφή στις αρχές του 2021 και θα είναι διαθέσιμη στην τελική της μορφή για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC, Mac, iOS και Android προς τα τέλη της επόμενης χρονιάς.

Δείτε το video και διαβάστε περισσότερα στο επίσημο site της Unreal
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Το αστείο είναι ότι είδαμε πιο πολύ gameplay σε αυτό το βίντεο από ότι ολόκληρο το inside xbox
      Δεν θέλω τίποτα άλλο μια lara croft με αυτήν την μηχανή γραφικών

      • joehok
      • Λάθος...θες να κραξουμε το ιβεντ σε μαικροσοφτ που δεν είχε αρκετό in game gameplay μαζί σου..... κάθε μέρα ακόμα αυτό κάνω ,κραζω.....αλλα αν νομίζεις πως αυτό είναι gameplay τότε δυστυχώς δεν έχει νόημα η συζήτηση.

        • jack124
        • Κοίτα θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο οι κονσόλες αυτής της γενιάς. Αν όχι στην αρχή αργότερα σίγουρα θα το δούμε ειδικά από first party, έχουμε δει τι βγάζουν στο τομέα των γραφικών

      • joehok
      • Σε οπτικό επίπεδο μπορεί να φτάσουν είτε με αυτή την μηχανή γραφικών είτε με άλλη και ίσως σε αρκετά χρόνια.... βέβαια χωρίς να ξέρουμε το κόστος σε performance kαι stability αλλά εδώ για την ώρα δεν έχουμε να κάνουμε με gameplay και κυριολεκτικά δεν έχουμε καν να κάνουμε με game..(είναι tech demo δλδ ούτε καν παιχνιδι)

*