Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve επιστρέφει στην ανάπτυξη παιχνιδιών

*
Ο Gabe Newell, συνιδρυτής και πρόεδρος της Valve, προκάλεσε ευχάριστη αναταραχή στον χώρο του gaming με μία βαρυσήμαντη δήλωση του, η οποία δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την επιστροφή της Valve στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Σε μία έγκαιρη προσπάθεια να προλάβουμε τους τυχόν καρδιακούς, να διευκρινίσουμε ότι δεν έγινε καμία αναφορά για το Half-Life 3. Συγκεκριμένα, ο Newell γνωστοποίησε τις προθέσεις της εταιρίας στα πλαίσια της παρουσίασης του Artifact, ενός card game βασισμένου στο δημοφιλές Dota 2. Το εν λόγω παιχνίδι θα είναι το πρώτο από αυτά που θα ακολουθήσουν, τα οποία είναι αρκετά, ενώ τρία εξ αυτών είναι VR τίτλοι. Αν και προς το παρόν αυτά είναι τα μοναδικά επιβεβαιωμένα projects, μόνο καλή θεωρείται η δημιουργική αναζωπύρωση της Valve, δεδομένου ότι το τελευταίο παιχνίδι που κυκλοφόρησε ήταν το Dota 2 εν έτει 2013.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*