Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve θα καθυστερεί μερικά auto-updates του Steam για να εξοικονομείται bandwidth

*
Η Valve είναι άλλη μια εταιρεία που θα ρίξει την ταχύτητα των υπηρεσιών της, αφού θα καθυστερεί μερικά auto-updates για να γλιτώνει bandwidth από τους παρόχους που βλέπουν τα δίκτυά τους υπερφορτωμένα λόγω του κορονοϊού. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως τα games που βρίσκονται στο library του χρήστη δεν θα ενημερώνονται αυτόματα και η εταιρεία σημειώνει πως κάτι τέτοιο θα συνεχίσει να προσφέρεται μόνο στα games που έχουν γίνει load τις τελευταίες 3 μέρες. Οι χρήστες μπορούν ωστόσο να δώσουν εντολή χειροκίνητα για ένα update. Μένει πλέον να δούμε πότε θα ξεμπερδέψουμε από όλη αυτήν την κατάσταση. Και ειδικά τώρα που το Steam έφτασε το ρεκόρ των 23 εκατομμυρίων ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών, η κατάσταση θα είναι δύσκολη για περισσότερους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*