Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve προειδοποιεί για την αγορά των Early Access games

Η Valve μέσα από μία σειρά ερωτήσεων/απαντήσεων στο Steam θέλησε να ενημερώσει (εκ νέου) τους χρήστες για το πώς λειτουργεί το σύστημα Early Access, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες που αγοράζουν ένα Early Access τίτλο και συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη του, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάποιες ομάδες θα είναι σε θέση να μην ολοκληρώσουν ποτέ το εκάστοτε project.



Επίσης επισημαίνεται για πολλοστή φορά από την εταιρεία, ότι οι παίκτες μπορούν κατεβάζουν στο σύστημα τους την πιο πρόσφατη playable μορφή του παιχνιδιού, γνωρίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι αυτό το τελικό προϊόν και το οποίο -προφανώς- περιέχει πολλές δυσλειτουργίες, σφάλματα και ημιτελή στοιχεία. Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι τον Μάιο η Valve απομάκρυνε από το σύστημα Steam Early Access το Earth: Year 2066, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο τίτλος ήταν ακατάλληλος και με πολλά glitches σε βαθμό που ήταν αδύνατο για κάποιον χρήστη να διασκεδάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • silver_knight
    • Υπάρχουν τα καλά early access και τα κακά early access και αυτό μπορεί να το δει κανείς από τα user reviews....Αν κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι με υπερβολικά πολλά glitches τότε γίνεται flagged πολύ πριν το πάρει καν χαμπάρι η valve...

      Προσωπικά δεν έχω σχηματίσει ακόμα γνώμη για το αν είναι καλά τα early access ή όχι...Ωστόσο έχω σπαταλήσει πάνω από 140 ώρες σε ένα από αυτά το οποίο συγκρίνεται άνετα με μεγάλα franchises...Πλ΄ρη άποψη θα έχω όταν ένα από τα 4 που έχω αγοράσει θα κυκλοφορήσει πλήρως....

    • mysterious
    • Με λίγα λόγια λέει απολαύστε υπεύθυνα...μόνο που κανονικό παιχνίδι παίρνεις και είναι τίγκα στα bugs,φαντάζομαι εδώ...μαζοχιστικό μου ακούγεται.

    • V.for.Veteran
    • Βασικά, πιστεύω πως ο λόγος που η Valve τονίζει για πολλοστή φορά το τι σημαίνει Early Access είναι γιατί θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στους χρήστες του steam, καθώς κανείς δεν τους βάζει με το ζόρι να αγοράσουν έναν ανέτοιμο τίτλο που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Ουσιαστικά σου λέει ότι το σύστημα είναι πολύ καλό, αλλά είναι και δίκοπο μαχαίρι, αφού κάποιος τίτλος μπορεί να μην ολοκληρωθεί πότε (πάνε τα λεφτά και ο χρόνος που διέθεσα ι ο χρήστης)... Ωστόσο, όπως λέει και ο silver, αν φτάνεις σε σημείο να σπαταλάς 140 ώρες σε ένα Early Access game, σημαίνει ότι σίγουρα αξίζει τον κόπο :)

      Θεωρώ λοιπόν ότι -τουλάχιστον- οι χρήστες του Steam είναι αρκετά ώριμοι ώστε να καταλάβουν ότι πληρώνουν για να λάβουν μέρος σε μία beta. Σκεφτείτε απλά, ότι άλλοι λαμβάνουν μέρος σε beta τίτλου -τον οποίο έχουν χρυσοπληρώσει κιόλας- εν αγνοία τους δηλαδή.... Βέβαια υπό κάποιες προϋποθέσεις αυτό μπορεί και να αποφευχθεί... αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή :)

    • silver_knight
    • Ούτε παραγγελιά να ήταν το άρθρο...το Nether σήμερα βγήκε από το steam early access και πέρασε σε κανονική κυκλοφορία...

*