Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η WB Montreal δουλεύει ήδη σε ένα νέο game για ήρωα της DC και οι φήμες μιλούν για τον Superman

*
Η WB Montreal, ομάδα πίσω από τη σειρά Gotham Knights, εργάζεται σε ένα νέο game που θα βασίζεται σε ήρωα της DC και οι πρώτες φήμες μιλούν για τον Superman. Η αποκάλυψη της δουλειάς της ομάδας σε ένα νέο DC game videogame ήρθε από το 2018, όταν και είχε αναφερθεί σε podcast πως ή δουλειά και για το Gotham Knights και για άλλο ένα παιχνίδι είχε ξεκινήσει. Από τον Οκτώβριο, εμφανίστηκε στο site της WB Montreal μια διαφήμιση για ένα νέο ΑΑΑ IP, αρκετά μετά όμως από την αποκάλυψη του Gotham Knights, ενώ πριν από μερικές ημέρες, το studio αποκάλυψε ότι αναζητά έναν 3C Game Designer για ένα νέο third person open world action game. Λίγο μετά πάντως, ένας από τους insiders της αγοράς (που είχε βγάλει την είδηση για το νέο Batman game της WB Montreal), αποκάλυψε πως πρόκειται για τον Superman, μέσα από ένα gif.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*