Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Wargaming επεκτείνεται με νέο studio στη Λιθουανία

*
Η Wargaming επεκτείνει τις δραστηριότητες της και έτσι ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου studio στην Λιθουανία και συγκεκριμένα στην περιοχή Vilnius. Στόχος του developer είναι να μεγαλώσει την MS-1, την ομάδα δηλαδή που βρίσκεται πίσω από το World of Tanks Blitz. Η MS-1 θα συνεχίσει να εστιάζει στη δημιουργία τίτλων για κινητά και φορητές συσκευές γενικότερα και στην παρούσα φάση εργάζεται πάνω σε δύο ξεχωριστά games που ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί. Επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο Thaine Lyman, ο γενικός διευθυντής των MS-1 studios, ο οποίος και συνεργάζεται με την εταιρεία από το 2015. Πριν από την Wargaming, ήταν αντιπρόεδρος στο τμήμα παραγωγή της Activision και επέβλεπε τους τίτλους των σειρών Call of Duty, Destiny, αλλά και όλα τα Marvel IPs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*