Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros Games Montreal teaseάρει νέο Batman Game στο Court of Owls (video)

*
H Warner Bros Games Montreal δημοσίευσε ένα video στο Twitter και οι εικασίες για νέο Batman game στο Court of Owls άρχισαν να γεμίζουν το διαδίκτυο. Το timing δεν είναι τυχαίο, καθώς πριν από μερικές μέρες γιορτάστηκαν τα 80 χρόνια του Batman. Το video δείχνει το bat-signal να αναβοσβήνει σε ένα κτίριο και κάθε λίγα δευτερόλεπτα, ένα άλλο λογότυπο έρχεται στο μπροστινό μέρος της οθόνης.



Οι εικασίες περί ενός Court of Owls game έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ο Scott Synder έκανε ένα reply στο post με το hashtag #bewarethecourtofowls, το οποίο ωστόσο διέγραψε αμέσως.



Το State of Play έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης και η λογική λέει ότι εκεί θα μάθουμε για πρώτη φορά κάποιες πληροφορίες και το όνομα του επόμενου Batman Game. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*