Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η WayForward ανακοίνωσε το co-op action game Vitamin Connection για το Nintendo Switch

*
Η WayForward γνωστή από την ανάπτυξη της σειράς Shantae, ανακοίνωσε το Vitamin Connection. Πρόκειται για ένα νέο two-player cooperative action game για Nintendo Switch. Την κυκλοφορία της retail έκδοσης έχει ανλάβει η Limited Run Games.

Οι παίκτες αναμβάνουν το χειρισμό του Vita-Boy και της Mina-Girl και έλέγχουν το Capsule Ship που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση βακτηρίων σε ζωντανούς οργανισμούς. Η οικογένεια Sable, περιλαμβανομένου του σκύλου της χρειάζεται τη βοήθειά σας.


Μπορείτε να παίξετε solo από την αρχή ως το τέλος, όμως θα έχει ενδιαφέρον να δοκιμάσετε το πρωτοποριακό asymmetrical local two-player co-op mode, όπου ο ένας παίκτης ελέγχει το Capsule Ship και πυροβολεί, ενώ ο άλλος χειρίζεται τις περιστροφές και τη στόχευση. Η σωστή συνενόηση μεταξύ των παικτών είναι κλειδί για την επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*