Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xbox Game Studios δουλεύει σε ενα εκπληκτικό νέο IP

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ben Decker, επικεφαλής του τμήματος gaming services marketing της Xbox αναφέρθηκε στα παιχνίδια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη από τα studios της εταιρείας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, που ως τώρα έχει προσελκύσει 18 εκ. συνδρομητές και προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 100 τίτλους. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα όπου ρωτήθηκαν 14.000 καταναλωτές, το 55% απόκτησε συνδρομή προκειμένου να έχει πρόσβαση σε νέα παιχνίδια κατά το λανσάρισμά τους.

"Αυτός είναι ο λόγος που κάναμε ολες αυτές τις επενδύσεις. Έχουμε 23 studios της Xbox και της Bethesda, που δουλεύουν στο Halo, το Forza, το Fallout, αλλά και ένα νέο IP που δεν έχουμε αποκαλύψει και θα σας εντυπωσιάσει. Μπορούμε να προσφέρουμε όλα αυτά από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους μέσω του Game Pass", ανάφερε ο Decker.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*