Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Yacht Club Games ανακοίνωσε το Mina the Hollower (trailer)

Η Yacht Club Games, developer του Shovel Knight, ανακοίνωσε το Mina the Hollower. Πρόκειται για ένα action adventure game με αισθητική 8-bit, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης η λίστα με τις πλατφόρμες δεν αποκλείεται να τροποποιηθεί και έχει ξεκινήσει η καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού μέσω Kickstarter. Το ποσό που έχει τεθεί ως στόχος είναι τα $311.503 και με βάση τα όσα έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα, το πιο πιθανό είναι πως θα επιτευχθεί.

Πρωταγωνίστρια είναι η Mina, διάσημη Hollower που έχει ως αποστολή να σώσει τον τόπο της από την κατάρα. Η περιπέτειά της είναι γεμάτη τέρατα και παγίδες και η ίδια θα έχει στη διάθεσή της μια σειρά από όπλα για την αντιμετώπισή τους. Το νησί είναι γεμάτο μυστικά και οι προσπάθειες της Mina θα συνοδεύονται από το εκπληκτικό soundtrack που έχει συνθέσει ο Jake Kaufman.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*