Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ZeniMax εξαγόρασε την Escalation Studios

*
H Escalation Studios ιδρύθηκε το 2007 από τους βετεράνους της βιομηχανίας του gaming Tom Mustaine και Marc Tardif. Το studio βοήθησε την id Software στην δημιουργία του πρόσφατου DOOM, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη του τίτλου εικονικής πραγματικότητας Please Don’t Touch Anything που κυκλοφόρησε για PC και Mac το Δεκέμβριο του 2016. Σύμφωνα με την ZeniMax, η νέα ομάδα ανάπτυξης προστέθηκε στην ήδη μεγάλη οικογένεια της εταιρείας και θα συνεχίσει να εργάζεται για την παραγωγή τίτλων σε PC, κονσόλες, κινητά, καθώς και συσκευές VR.



Λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό των χρημάτων που δόθηκαν, δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην οικογένεια της ZeniMax υπάρχουν εταιρείες όπως η Besthesda, id Software και Arkane Studios. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*