Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η beta του Battlefield Mobile έρχεται σε συσκευές με Android το φθινόπωρο

*
Η EA ετοιμάζεται να διαθέσει την beta του Battlefield Mobile σε συσκευές με λειτουργικό Android το προσεχές φθινόπωρο. Η ανακοίνωση ενός standalone mobile game που θα βασίζεται στο δημοφιλές franchise της εταιρείας έγινε τον Απρίλιο του 2021 και πλέον έχουμε στα χέρια μας ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το εν λόγω project.

Για αρχή, η EA σκοπεύει να προχωρήσει με την beta του τίτλου διαθέτοντας μια σειρά από σύντομα playtests για παίκτες με συσκευές Android στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες. Καθώς προχωρούν οι δοκιμές, τα playtests θα γίνονται μεγαλύτερα και θα προστίθενται όλο και περισσότερες χώρες στη λίστα με τα διαθέσιμα regions. Το πρώτο beta test θα περιέχει έναν μόλις χάρτη που θα ονομάζεται Grand Bazaar και θα είναι playable με το γνώριμο για τους φίλους της σειράς Conquest mode. Η εταιρεία υποσχέθηκε να μοιραστεί δημόσια περισσότερες πληροφορίες για τους υπόλοιπους χάρτες που θα περιέχονται στο πλήρες παιχνίδι όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του 2022.


Σημειώνεται πως το Battlefield Mobile δεν θα υποστηρίζει οποιασδήποτε μορφής crossplay με τις εκδόσεις παιχνιδιών Battlefield για κονσόλες και PC μιας και αναπτύσσεται αποκλειστικά και μόνο για φορητές συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*