Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η developer του Anodyne ανακοίνωσε το Sephonie (trailer)

Η Analgesic Productions developer του Anodyne, ανακοίνωσε το Sephonie. Πρόκειται για ένα story-driven 3D platformer που θα κυκλοφορήσιει για PC, Mac και Linux μέσω Steam, GOG και άλλων ηλεκτρονικών καταστημάτων, το δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο το 2021. Η κυκλοφορία του για κονσόλες δεν επιβεβαιώθηκε και η Analgesic Productions ελπίζει ότι θα μπορέσει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, μετά όμως το λανσάρισμα του τίτλου για PC.

Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν ένα μεγάλο δίκτυο από σπήλαια στο Sephonie Island, όπου θα ανακαλύψουν νέα πλάσματα χρησιμοποιώντας το νέο, Puzzle Grid system. Πρωταγωνιστές είναι οι Amy, Ing-wen και Riyou, βιολόγοι που βρέθηκαν στο νησί έπειτα από ένα ναυάγιο και καλούνται να λύσουν επιστημονικά και πνευματικά μυστήρια, την ώρα που τους παρακολουθεί μια υπερφυσική οντότητα, η γέννηση της οποίας χρονολογείται πολύ πριν την έναρξη της ανθρώπινης ιστορίας.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*