Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η developer του Star Citizen αντεπιτίθεται νομικά στην Crytek

*
Η νομικές διαφορές της Crytek με την Cloud Imperium Games, developer του πολυαναμενόμενου Star Citizen, φαίνεται πως συνεχίζονται. Όλα ξεκίνησαν όταν η Crytek προέβη σε μήνυση έναντι της CIG, εξαιτίας καταπάτησης του συμβολαίου που είχαν υπογράψει, κατά την οποία η δεύτερη ξεκίνησε την ταυτόχρονη ανάπτυξη δύο τίτλων, ενώ είχαν αποκτήσει άδεια για την ανάπτυξη ενός. Η CIG με τη σειρά της, βέβαια, ισχυρίστηκε πως εκείνη την περίοδο χρησιμοποιούσε την Lumberyard Engine του Amazon ως μηχανή ανάπτυξης για τη δημιουργία του Squadron 42, αντί για την Cry Engine. Ως συνέπεια, η Crytek κατηγόρησε την CIG πως οι πράξεις της δεν συνάδουν με τα λόγια της, ούτε με τις επίσημες συμφωνίες της και έτσι η πρώτη ξεκίνησε τη νομική της επίθεση.

Παρόλα αυτά, στις 17 Ιανουαρίου 2020, η Cloud Imperium Games στάθηκε στην πρόσφατη απόπειρα της Crytek να καθυστερήσει την εξέταση του νομικού ζητήματος και αντεπιτέθηκε λέγοντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση πως “Η Crytek δεν μπορεί πλέον να καθυστερήσει την αναπόφευκτη αναγνώριση του άστοχου ισχυρισμού της”. H δημιουργός της Cry Engine έχει περιθώριο μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου να δώσει εξηγήσεις για την απρόσμενη αναβολή της, καθώς ταυτόχρονα απειλείται φορολογικά, βάσει νόμου, εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, με ένα ποσό ύψους $500.000.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*