Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Αθήνα του 2047 στο νέο ελληνικό videogame “Phobos Subhuman” (video)

Ένα νέο ελληνικό videogame με την ονομασία “Phobos Subhuman” σκοπεύει να μας ταξιδέψει στο μέλλον και στην Αθήνα του 2047. Η ομάδα ανάπτυξης που το δουλεύει ονομάζεται Underdog Virtual, έχει έδρα στην Αθήνα και αυτό είναι το πρώτο της παιχνίδι. Η ιστορία του τίτλου φέρνει τους παίκτες στην πρώτη αποστολή στον πλανήτη Άρη και μια ομάδα αστροναυτών εξαφανίζεται αφού επισκέπτεται τον Φόβο, ενώ γίνονται αναφορές και στην Αρχαία Σουμερία. 20 χρόνια μετά, η κόρη ενός από τους αστροναύτες αποφασίζει να λύσει το μυστήριο. Στο trailer που παρουσιάστηκε παίρνουμε μια πρώτη γεύση, όπου βλέπουμε και το πως εμπλέκεται στο project η τεχνητή νοημοσύνη. Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μια πρώτη γεύση από το game, θα διατεθεί μέσα στον Οκτώβριο και ένα σχετικό demo μέσω του Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*