Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Αυστραλία μειώνει τους φόρους για τους εγχώριους δημιουργούς videogames

*
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε να ενισχύσει την εγχώρια αγορά των videogames, ανακοινώνοντας πως μειώνει τους φόρους για τα game studios που έχουν την έδρα τους εκεί. Ο νέος νόμος που ψηφίστηκε θα υποστηρίξει τις εταιρείες με μείωση φόρων 30%, έτσι ώστε να συμμετέχουν ακόμη περισσότερο στην οικονομία της χώρας και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Είναι η πρώτη σχετική απόφαση που έχει παρθεί στη χώρα και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές την χαρακτήρισαν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Ο CEO της IGEA, Ron Curry, σημείωσε πως «είναι μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς της κυβέρνησης. Η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει περισσότερα development studios, αλλά και την απαραίτητη ώθηση στις υπάρχουσες ομάδες για να δουλέψουν πάνω σε νέες παραγωγές».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*