Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Δύση θέλει μυθιστορηματικά παιχνίδια με ιαπωνική αισθητική

Οι πολύ καλοί αριθμοί πωλήσεων των Danganronpa 2 και Danganronpa: Trigger Happy Havoc σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική (τα οποία συνολικά ξεπέρασαν τα 200 χιλιάδες αντίτυπα) οφείλονται στην αγάπη του "δυτικού" κόσμου για μυθιστορηματικά παιχνίδια τα οποία προέρχονται από την Ιαπωνία και έχουν πολλά χαρακτηριστικά που διαθέτει η πλειοψηφία των τίτλων που έρχονται από την Άπω Ανατολή. Τουλάχιστον αυτή είναι η εξήγηση που έδωσε ο CEO της NIS America, Takuro Yamashita, του οποίου η εταιρεία είναι υπεύθυνη για το publishing των παιχνιδιών Danganronpa στις δυτικιές χώρες, ενώ τόνισε επίσης, πως περιμένει η NISA να μεταφέρει το ενδιαφέρον της από τα εξειδικευμένα JRPG, σε περισσότερα "visual novels".




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • G3n3raL86
    • Danganronpa... Life changer για εμενα η σειρα, οπως ακριβως εγινε με τα Zero Escape. Τρελο συμπαν, αλλοπροσαλο, με μπολικο μυθο για να ψαξει κανεις και συμβολισμοι που δινουν και περνουν. Μιλαμε για 3 παιχνιδια, ενα cannon light-novel, το DR:ZERO, (το οποιο πρεπει να διαβαστει ΜΕΤΑ το περας του 1ου παιχνιδιου) και φυσικα το επερχομενο 3ο παιχνιδι. Για VN σειρα δλδ ειναι τρελη επιτυχια.

      Και ειναι η 1η φορα που αγορασα merhandise για χαρη τους απο Ιαπωνια (2 artbooks, εκ των οποιων το ενα ειναι 512 σελιδες απο τα 1&2).

      Απορω τι αλλο θα σκεφτουν να κανουν σε VN τα κεφαλια της Spike μετα τα DR. Παντως, παλι καλα που χτυπησαν τετοια νουμερα. Ισως να δουμε ανοδο στα VN's γενικα και όχι μονο απο την Spike.

      Αναμενω και τα Steins;Gate, DR: Another Episode, Great Ace Attorney (μετα απο την τριλογια που αγορασα στο 3DS απλα δε χανονται) και Corpse Party: Blood Covered: Repeated Fear μεταξυ αλλων. Ελπιζω επισης να βγει και το Exogenesis: Perils of Rebirth, μιας και ηταν να βγει τον περασμενο Δεκεμβρη.

*