Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ε3 2016 σε αριθμούς

*
Άλλη μία Ε3 έφτασε στο τέλος της (ωστόσο οι ειδήσεις θα συνεχίσουν να… «ρέουν» στο διαδίκτυο) και όπως είθισται κάθε χρονιά, οι διοργανωτές της δημοφιλούς έκθεσης ανακοινώνουν τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία. Έτσι λοιπόν, στην Ε3 2016 συμμετείχαν πάνω από 70,000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 50.300 επαγγελματιών του χώρου, αναλυτές, δημοσιογράφοι, και fans παρακολούθησαν τα events αυτής της εβδομάδας, ενώ 20.000 λάτρεις των video games παρευρέθηκαν στο E3 Live. Ακόμη, στο κορυφαίο παγκόσμιο game event εμφανίστηκαν πάνω από 1.600 προϊόντα από περισσότερους από 250 εκθέτες.



Αξιοσημείωτη είναι επίσης η συμμετοχή των social media, video share υπηρεσιών και μέσων ενημέρωσης, αφού σημειώθηκε νέο ρεκόρ αναρτήσεων και likes σε Twitter (πάνω από 7 εκ. posts) και Instagram (πάνω από 500 χιλ. likes). Επιπλέον, περισσότεροι από 42 εκ. χρήστες παρακολούθησαν περιεχόμενο από την Ε3 μέσω Twitch. Η τηλεθέαση στην εν λόγω πλατφόρμα ήταν υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη έκθεση που μεταδόθηκε στο διαδίκτυο. Τέλος, η ESA αποκάλυψε επίσης ότι η επόμενη Ε3 θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Ιουνίου, 2017 στο Los Angeles Convention Center. Και του χρόνου λοιπόν!

Στο μεταξύ, μην ξεχάσετε να διαβάστε επίσης:
PC Gaming Show 2016: Μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του
Ubisoft @ E3 2016: “Except for Jesus”
Sony @ E3 2016: Επιτέλους
Microsoft @ E3 2016: Σκωτσέζικο ντους
EA Play 2016: “Let meeeeeeee entertain you!”
E3 2016: Day 0 Photo Story


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Φαντάζομαι ότι άξιζε η φετινή έκθεση και είχε αυτή την επιτυχία. Το καλό είναι πως το μήνυμα στους gamers είναι ότι τα καλύτερα έρχονται.

*