Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ ακυρώνει όλα τα competitive events της και βάζει τους υπαλλήλους της να δουλεύουν από το σπίτι

*
Η EA ανακοίνωσε κι αυτή μια σειρά από μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, τόσο για τους αθλητές στα eSports και τα τουρνουά της, όσο και για τους υπαλλήλους της. Με ανάρτηση στο επίσημο site, η εταιρεία σημειώνει αρχικά ότι όλα τα events που είχαν προγραμματιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο για την competitive σκηνή ακυρώνονται μέχρι νεοτέρας. Κάτι τέτοιο επηρεάζει τα Apex Legends Global Series, FIFA 20 Global Series, FIFA Online 4 Live και Madden NFL 20 Championship Series. Τα online events θα γίνουν ωστόσο, αφού οι εμπλεκόμενοι ασχολούνται από το χώρο του σπιτιού τους. Η ΕΑ είναι μία ακόμη εταιρεία που ανακοινώνει τέτοια πλάνα, μετά τις Rockstar Games, Microsoft και Bungie που έχουν ήδη γνωστοποιήσει τα πλάνα τους για το ίδιο θέμα. Η ΕΑ σημειώνει δε πως στα γραφεία της θα εργάζεται το ελάχιστο δυνατό προσωπικό και μόνο σε θέσεις που απαιτούν την εργασία από εκεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*