Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ προσπαθεί να δικαιολογήσει την έλλειψη τίτλων της για Switch

*
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Andrew Wilson, CEO της Electronic Arts προσπάθησε να δικαιολογήσει το γεγονός οτι η εταιρεία δεν φέρνει, παρά ελάχιστους τίτλους της στο Nintendo Switch. Κι αυτό την ώρα που οι πωλήσεις της υβριδικής κονσόλας έχουν πάρει τον ανήφορο και όλο και περισσότεροι developers και publishers δείχνουν την προτίμησή τους στην πλατφόρμα. Στα 2,5 χρόνια ζωής του Switch, η ΕA έχει φέρει στην κονσόλα μόλις τέσσερις τίτλους. Τα δυο τελευταία FIFA, το Unravel Two και Fe.

Η κατάσταση δεν φαίνεται οτι θα αλλάξει στο προσεχές μέλλον. Σύμφωνα με τον Wilson η ΕΑ έχει στοιχεία που δείχνουν οτι οι κάτοχοι Switch έχουν επίσης και PlayStation 4 ή Xbox One ή PC και προτιμούν να παίζουν τα παιχνίδια της σε εκείνες τις πλατφόρμες και όχι στο Switch. Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας που καθορίζει την προσέγγιση της εταιρείας στο θέμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*