Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Κίνα αλλάζει το σύστημα ηλικιακής αξιολόγησης των videogames

*
Η Αρμόδια Αρχή της Κίνας ανακοίνωσε μετά από καιρό το νέο σύστημα ηλικιακής αξιολόγησης videogames. Όπως αποκάλυψε η China Audio-Video and Digital Publishing Association, τα νέα standards χωρίζουν τις κυκλοφορίες σε 3 κατηγορίες. Η πρώτη είναι η κατηγορία παιχνιδιών 8+ (πράσινο χρώμα), η δεύτερη η κατηγορία 12+ (μπλε χρώμα) και η τρίτη είναι η κατηγορία 16+ (κίτρινο χρώμα), με τα σχετικά χρώματα να οφείλουν να υπάρχουν στο εξωτερικό τμήμα των κουτιών αγοράς ή στα σχετικά sites των eShops. H νέα αυτή διαδικασία είναι ακόμη σε δοκιμαστική φάση και αναμένεται να υιοθετηθεί από όλους μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως σημειώνεται πάντως από τον αναλυτή Daniel Ahmad της Niko Partners, το νέο σύστημα χρειάστηκε αλλαγές σχεδόν 41 φορές μέχρι να καταλήξουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές κάπου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*