Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Κίνα δεν σκοπεύει να ακυρώσει το φετινό China Joy

*
Τη στιγμή που events όπως η E3 ή το Tokyo Game Show έχουν ακυρωθεί λόγω κορονοϊού, το China Joy αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά. Όπως αναφέρει το Shanghai Daily, η διοργάνωση του show θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου, με τη χρήση ορισμένων μέτρων ασφαλείας.

Εκτός από το να ελέγχονται γιατη θερμοκρασία τους, οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το πραγματικό τους όνομα, να επιδείξουν την ταυτότητά τους, αλλά και να δείξουν στο προσωπικό ασφαλείας του venue το health code tracking app τους, το οποίο ενημερώνει κάθε πολίτη της Κίνας για το πόσο πιθανό είναι να αποτελεί φορέα ή ασθενή του κορονοϊού με τη χρήση ειδικών χρωμάτων.


Επιπλέον, το Shanghai New International Expo Center αναμένεται να προσαρμοστεί ώστε να επιτρέπει τις απαραίτητες και ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ του κοινού. Η περσινή διοργάνωση του China Joy προσέλκυσε περισσότερους από 367.700 επισκέπτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*