Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ανάπτυξη του System Shock 3 βρίσκεται στο 50%

*
Η OtherSide Entertainment αναφέρει πως το System Shock 3 έχει αρχίσει να παίρνει μορφή και βρίσκεται περίπου στα μισά της ανάπτυξης. Παράλληλα ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με τη Starbreeze η οποία αντιμετωπίζει διάφορα οικονομικά προβλήματα, μετά από κοινή απόφαση των δύο εταιρειών. Ο Warren Spector σχολίασε τις συγκεκριμένες εξελίξεις σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει το κοινό που περιμένει με αγωνία το νέο System Shock. "Χωρίσαμε δρόμους με την Starbreeze, το οποίο σημαίνει πως βρισκόμαστε σε διαδικασία εύρεσης νέου publisher. Ευτυχώς, δεδομένου της προόδου και του ονόματος του System Shock, υπάρχει ήδη αρκετό ενδιαφέρον. Έχει επηρεαστεί η ανάπτυξη από όλο αυτό; Δεν θα το έλεγα. Η ομάδα είναι ακόμα ενθουσιασμένη και, με άλλα λόγια, συνεχίζουμε κανονικά. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να βγάλουμε το System Shock 3 στην αγορά και να γίνει πρωτοπόρος στα immersive simulation games", δηλωσε χαρακτηριστικά ο Warren Spector.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*