Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εξαγορά της ZeniMax από την Microsoft ήταν ένας από τους λόγος που η Google έκλεισε τα game studios της

*
Μέσα από ένα έγγραφο που μοιράστηκε στους υπαλλήλους της Google που ασχολούνται με το Stadia, η γνωστή εταιρεία παραδέχτηκε πως ένας από τους λόγους των πρόσφατων αποφάσεών της ήταν και η εξαγορά της ZeniMax από την Microsoft. Η εταιρεία σημειώνει πως αυτή η εξέλιξη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να κλείσει για πάντα τον τομέα του game development που είχε φτιάξει για την πλατφόρμα, καθώς γνωρίζει πως η ενίσχυση και του xCloud θα είναι σημαντική με τους τίτλους εταιρειών όπως η Bethesda. Μέσα σε όλα, ο Phil Harrison σημείωσε πως μία από τις βασικές αιτίες που προκάλεσαν σημαντικό πλήγμα στον τομέα του Stadia ήταν και ο COVID-19 και οι όποιες επιπτώσεις είχε και στον τρόπο εργασίας, αλλά και στο ενδιαφέρον του κοινού για μια πλατφόρμα όπως το Stadia. Πάντως, όλες οι πηγές αναφέρουν πως η εταιρεία έκανε ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τις ομάδες ανάπτυξης που είχε, ακόμη και σε αυτήν την τελευταία επικοινωνία τους μέσω σχετικών εγγράφων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*