Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επιβίωση είναι ο πρωταρχικός στόχος στο Song in the Smoke (trailer)

Η 17-BIT ανακοίνωσε το survival adventure game Song in the Smoke, που θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη για PlayStation VR, Oculus Rift και Oculus Quest.

Το Song in the Smoke μεταφέρει τους παίκτες σε ένα μυστηριώδη, προϊστορικό κόσμο, γεμάτο από παράξενα τέρατα και για να επιβιώσουν θα πρέπει να πολεμήσουν, να κυνηγήσουν και να κατασκευάσουν αντικείμενα.


Μια τρικέφαλη αγελάδα θα σας ξυπνήσει στην άκρη του δάσους και εσείς θα πρέπει να ταξιδέψετε σε έναν πανέμορφο κόσμο, το περιβάλλον του οποίου αλλάζει συνεχώς. Θα περάσετε από πυκνά δάση, αρχαίες κοιλάδες και παγωμένες βουνοκορφές. Η αποκάλυψη των μυστικών του Song in the Smoke, σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση υλικών για τη δημιουργία όπλων, εργαλείων, ρουχισμού, φαρμάκων και καταφυγίων είναι το μεγάλο βήμα προς την επιβίωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*