Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επιτυχία χρηματοδότησης του The Wonderful 101: Remastered βάζει νέους στόχους

*
Η καμπάνια χρηματοδότησης του The Wonderful 101: Remastered στο Kickstarter ήταν άκρως επιτυχημένη. Μέσα σε λιγότερο από τέσσερεις ώρες συγκεντρώθηκαν $1,5 εκ. κάτι που για αρχή σημαίνει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Ninendo Switch.

Μιας και το αρχικώς ζητούμενο ποσό ξεπεράστηκε κατά πολύ, η Platinum Games πρόκειται να προσθέσει ένα νέο 2D side-scrolling adventure action spin-off game, στο οποίο πρωταγωνιστής θα είναι ο Luka. Πρόκειται για ένα αγόρι που παίζει σημαντικό ρόλο στο The Wonderful 101: Remastered.


Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται μέσω Kickstarter, ο Will Wedgewood ή αλλιώς Wonder-Red, είναι δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο της Blossom City, όταν δεν μάχεται το κακό. Ο Luka είναι ένας από τους μαθητές του, αλλά και μεγάλος ταραξίας. Φυσικά δεν γνωρίζει ότι ο δάσκαλός του είναι ο Wonder-Red και μισεί τους Wonderful 101, παρόλο που είναι ήρωες και προστατεύουν τη Γη.

Επιπλέον, η Platinum Games έθεσε ακόμα δυο στοχους. Σε περίπτωση που η χρηματοδότηση ξεπεράσεις τα $2 εκ. θα προστεθεί μια δεύτερη αποστολή για τον Luka και ένα remix soundtrack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*