Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εταιρεία eSports GameSquare εξαγόρασε την Complexity Gaming

*
Δύο σημαντικές εταιρείες που ασχολούνται με τα eSports ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς η GameSquare που εδρεύει στον Καναδά εξαγόρασε την αμερικανική NextGen Tech, που έχει εισαχθεί στο χρηματιστήριο ως Complexity Gaming. Πλέον, όλες οι μετοχές της Complexity Gaming πέρασαν στα χέρια της GameSquare και εκτιμάται πως η αξία της πρώτης είναι περίπου $33 εκ. Τα συνολικά έσοδα και των δύο εταιρειών το 2022, αναμένεται να φτάσουν τα $28 εκ.

Οι πρώην μέτοχοι της Complexity , μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης των Dallas Cowboys, Jerry Jones, ο συνεταίρος του John Goff, και ο ιδρυτής και CEO Jason Lake, θα έχουν το 47% των μετοχών της GameSquare. Επιπλέον, οι Jones και Goff συμφώνησαν να επενδύσουν $8,5 στο νέο σχήμα.


Ως μέρος της συμφωνίας, για τα επόμενα χρόνια, η GameSquare θα διαχειρίζεται όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του marketing των Dallas Cowboys στο κομμάτι των esports.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*