Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εφαρμογή Hulu + Live TV διαθέσιμη στο PS4

*
Οι κάτοχοι PS4 και συνδρομητές της streaming υπηρεσίας Hulu + Live TV θα μπορούν πλέον να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο και μέσω της κονσόλας της Sony. Οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να εγγραφούν στα Hulu + Live TV, αποκτώντας πρόσβαση σε περιεχόμενο καναλιών όπως τα ESPN, FOX, NBC και ABC με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών, ειδήσεων και προγράμματος περιεχομένου. Όσοι έχουν ήδη εγκατεστημένο το Hulu, μπορούν να κάνουν εύκολα αλλαγή στο Hulu + Live TV μέσω των ρυθμίσεων λογαριασμού στο Hulu.com. Το Hulu + Live TV υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή από τα Apple TV (4ης γενιάς), Amazon Fire ΤV, Amazon Echo Show, Roku, Xbox One, Xbox 360, iOS, Android, Nintendo Switch, PS4, επιλεγμένες τηλεοράσεις LG και Samsung, VIZIO SmartCast, Windows 10, Mac και PC browsers, καθώς και μέσω Chromecast.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*