Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Old School Musical

*
Το retro rhythm game Old School Musical απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η publisher Playdius και η ομάδα ανάπτυξης La Moutarde ανακοίνωσαν ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch μέσω του Nintendo eShop και για PC μέσω Steam στις 13 Σεπτεμβρίου 2018. Το παιχνίδι ακολουθεί τις περιπέτειες των Tib και Rob, δύο χαρακτήρων που έχουν εκπαιδευτεί να είναι οι καλύτεροι video game heroes. Ο παίκτης θα πρέπει να τους βοηθήσει να συγχρονίσουν μουσικές νότες για να βρουν ξανά τη μητέρα τους. Το Old School Musical είναι επηρρεασμένο από την εποχή των 8-bit games και retro racers με side scroller shooter levels. Στα μουσικά του κομμάτια - τα οποία ξεπερνούν τα 50 - περιλαμβάνονται τραγούδια από καλλιτέχνες όπως Dubmood, Zabutom, Hello World, Yponeko και Le Plancton. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν το Story Mode, το Arcade Mode και να πετύχουν το καλύτερο πιθανό σκορ, το Challenge Mode από όπου ξεκλειδώνονται νέα κομμάτια και να περάσουν περισσότερα από 20 levels.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*